Of u het zich bewust bent of niet, u bent dagelijks bezig met het creëren of vernietigen van waarde. Op korte termijn en op lange termijn. En of het nu gaat om de vastlegging van een waarde in een jaarrekening, een verkoop van activa of aandelen of het oplossen van een dispuut: soms moet u weten en meten wat er aan waarde gecreëerd of vernietigd is.

Onze dienstverlening in een notendop

Download onze dienstverlening

Waarderingsexpert

Expertise

Specialisatie

MBCF treedt op voor

Sectoren

MBCF is een onafhankelijk adviesbureau in Nederland met een gevestigde naam op het gebied van het waarderen van ondernemingen en de financiële ondersteuning bij ondernemingsrechtelijke en handelsgeschillen.

Ondernemingswaarderingen

Squeeze-out proceedings

Corporates

Industrie

Waarderen van aandelenpakketten

Litigation & arbitrage

RvB,

Zakelijke dienstverlening

Schadeberekeningen als onafhankelijk expert of als partijdeskundige

Fairness opinies en delisting

RvC, RvT

Bouw & ontwikkeling

Financiele modellering

Audit &IFRS waarderingen

Familiebedrijven

ICT

Waardering van intellectuele eigendom

Aandeelhouders

Flexmarkt

Financiele modellering

Rechtbanken

Zorg

Ondernemingswaarderingen bij koop en verkoop

Prive personen

Fiscale waarderingen

Sturen op waarde

Onze diensten op het gebied van waardering zijn uitgebreid. Dat begint met begrip van uw businessmodel. Wij zijn in staat ieder businessmodel te modelleren en te waarderen. Wij leggen de focus op de essentiële, waardebepalende elementen en analyseren deze met behulp van uitgebreide sectorkennis, benchmarktechnieken, de laatste wetenschappelijke inzichten op dit gebied en uiteraard data. Zo bouwen we een solide waarderingscase. Wij werken zowel vanuit nationaal als internationaal perspectief, kennen en begrijpen lokale regelgeving en de fiscale structuren. Zo zijn we in staat waar en voor welk doeleinde dan ook op efficiënte wijze kwalitatief hoogwaardige waardeanalyses uit te voeren. Het MBCF waarderingsteam bestaat uit hoogwaardige waarderingsprofessionals. Ons werkterrein omvat onder andere: transactiewaarderingen, fairness opinions, fiscale & audit gerelateerde waarderingen, waarderingen van leningen, waardebepaling van portfolio’s van aandelenbelangen, arbitrage & litigation, squeeze-outs en delistings.

Voor meer informatie, neem contact op met Patrick Wijffelman  06 55 36 47 60 en patrick.wijffelman@mbcf.nl

Onze referenties

Ons team

WAT WE NOG MEER DOEN

  • Fusie & Overname

    MBCF begeleidt aandeelhouders, managers en commissarissen gedurende elk stadium van een verkoop-, acquisitie- en fusieproces, vanaf de eerste kennismaking tot de definitieve overdracht.

  • Financiering

    Wij adviseren u bij het bepalen en realiseren van uw optimale financieringsstructuur van uw bedrijf tijdens iedere specifieke fase van haar levenscyclus.

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie neem contact op met Patrick Wijffelman   06 55 36 47 60 patrick.wijffelman@mbcf.nl