Dagelijks neemt u beslissingen, maar deze beslissing is wel heel erg belangrijk. U koopt of verkoopt niet iedere dag een onderneming. Alle facetten komen tegelijkertijd op u af. Waar vind ik de beste kandidaten? Wat moet ik betalen of vragen? Wat zijn de risico’s? Hoe ga ik daarmee om? Strategie, financiën, HR en juridische aangelegenheden, marketing, onderhandelingsvaardigheden, beheersing van een complex proces en natuurlijk communicatie. In een transactie komt het allemaal samen.

Wij brengen rust in een transactie. MBCF begeleidt aandeelhouders, managers, investeerders en commissarissen gedurende elk stadium van een verkoop-, acquisitie- en fusieproces, vanaf de eerste kennismaking tot de definitieve overdracht. Wij adviseren ook bij managementbuy-outs, managementbuy-ins, carve-outs, outsourcing en bedrijfsoverdrachten.

Wij zorgen voor specialisten op ieder deelgebied van fusies en overnames en brengen zo stap voor stap de transactie naar een succesvolle afronding, zowel binnen Nederland als internationaal.

Wij leveren maatwerk gebaseerd op bewezen relevante ervaring en met oog voor de essentie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roel ter Steeg via 06 21 23 41 56 of roel.ter.steeg@mbcf.nl

WAT WE NOG MEER DOEN

  • Financiering

    Wij adviseren u bij het bepalen en realiseren van uw optimale financieringsstructuur van uw bedrijf tijdens iedere specifieke fase van haar levenscyclus.

  • Waardering

    Ons werkterrein omvat, onder andere: transactiewaarderingen, fairness opinions, audits, waarderingen van leningen, arbitrage & litigation (aandeelhouders disputen, uitkoop procedures).

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie kunt op contact opnemen met Roel ter Steeg:

06 21 23 41 56

088 20 60 330

roel.ter.steeg@mbcf.nl