Als ondernemer ziet u veel mogelijkheden voor uw bedrijf. Mogelijkheden om te groeien, te acquireren, nieuwe markten te veroveren of om nieuwe producten te introduceren. U ziet dus als geen ander de kansen in uw business. Wij adviseren u bij het bepalen en realiseren van uw optimale financieringsstructuur bij de ontwikkeling van uw onderneming.

Een goede relatie tussen u en uw bank is gebaseerd op heldere communicatie en juiste informatie. Die combinatie resulteert in het benodigde wederzijdse vertrouwen. Wij kunnen u ondersteunen bij het structureren van de benodigde informatie richting uw financiers. Van de gevolgen van investeringen en groeiscenario’s maken wij krachtige liquiditeitenanalyses. Wij zorgen voor vertrouwen van de bank en grip op uw onderneming. Dat vertaalt zich in beter inzicht en wellicht in betere voorwaarden, maar belangrijker nog, in financiële ruimte om te ondernemen.

Wij staan ook aan uw zijde als het minder goed mocht gaan met uw onderneming. Soms zitten markten tegen, of de organisatie functioneert niet helemaal zoals beoogd. Dat leidt vaak al sneller dan verwacht tot een tekort aan liquiditeiten. Dat is meestal ook het moment dat de bank bij u een dringend verzoek doet om maatregelen te treffen. En terwijl u eigenlijk bezig zou moeten zijn om de commerciële en operationele bedrijfsprocessen aan te passen, komt u hier onvoldoende aan toe, omdat u de liquiditeiten en de bankrelatie moet managen. Bij dat laatste brengen wij u rust, overzicht en expertise.

MBCF is onafhankelijk en onderhoudt goede contacten met alle relevante financierende partijen in de markt. Kortom MBCF is uw ideale partner voor het realiseren van de (her)financiering of herstructurering.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap de Jong via  06 12 79 68 56 of jaap.de.jong@mbcf.nl

WAT WE NOG MEER DOEN

  • Fusie & Overname

    MBCF begeleidt aandeelhouders, managers en commissarissen gedurende elk stadium van een verkoop-, acquisitie- en fusieproces, vanaf de eerste kennismaking tot de definitieve overdracht.

  • Waardering

    Ons werkterrein omvat, onder andere: transactiewaarderingen, fairness opinions, audits, waarderingen van leningen, arbitrage & litigation (aandeelhouders disputen, uitkoop procedures).

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap de Jong:

06 12 79 68 56

088 20 60 330

jaap.de.jong@mbcf.nl