MBCF biedt ondernemers, managementteams, familiebedrijven en Private Equity in binnen- en buitenland een uitgebreid aanbod aan diensten op het gebied van Fusie & Overname, Valuation & Modelling en Funding & Finance. We richten ons op de mid-market transacties, dat wil zeggen tot circa € 200 miljoen.

MBCF heeft ervaren, gespecialiseerde adviseurs in dienst voor onder andere aan- en verkoop van ondernemingen of bedrijfsonderdelen, algemene en specifieke waarderingen, zoals onder andere IFRS-waarderingen en fairness opinions, managementbuy-outs, financieringsvraagstukken en due diligence werkzaamheden.

Via onze internationale groep Corporate Finance International bieden wij onze dienstverlening ook integraal aan in de belangrijkste economieën wereldwijd, want meer dan ooit worden er internationale transacties gedaan. Wereldwijd toegang hebben tot lokale marktkennis maakt het verschil tussen een deal realiseren en een deal missen. Corporate Finance International is inmiddels actief in 23 landen. In elk land met oog voor de essentie.