Wij adviseren en begeleiden ondernemers (DGA’s), managementteams, familiebedrijven, private equity en corporates in het binnen- en buitenland bij de koop en verkoop, het waarderen, het financieren en herstructureren van ondernemingen.

U heeft hierbij behoefte aan heldere analyses, duidelijk procesmanagement, specifieke kennis en de juiste connecties. Allemaal stappen in een proces die MBCF optimaal voor u verzorgt door haar sectorkennis, doelgerichtheid en daadkracht, waarbij wij gebruik maken van de specialistische netwerken van onze organisatie.

MBCF is een onafhankelijke corporate finance boutique, met haar hoofdkantoor in Ouderkerk aan de Amstel.

Sectorfocus

Wij zijn gespecialiseerd en bieden daardoor onderscheidende netwerken, ervaring, kennis en kunde in de zakelijke dienstverlening, flexmarkt, ICT en (maak)industrie. Daarnaast zijn wij actief in tal van andere branches.

Wereldwijd

Wij hebben ons team van circa 250 internationale fusie & overname professionals wereldwijd samengebracht in Corporate Finance International . Zo hebben onze klanten toegang tot een breed scala aan lokale resources, kennis en contacten.

Het beste resultaat en een maximale service is wat MBCF u biedt.