De sector zakelijke dienstverlening is één van de belangrijkste pijlers van de Nederlandse economie. MBCF specialiseert zich al ruim 17 jaar in deze sector en heeft diepgaande kennis en langdurige persoonlijke relaties met ondernemingen, managers,  aandeelhouders, commissarissen en financieel investeerders opgebouwd. MBCF heeft inmiddels vele (nationale en internationale) transacties in deze sector succesvol afgerond.

In de flexmarkt is MBCF marktleider. Wij worden vaak gevraagd naar onze visie op de marktontwikkelingen en publiceren met grote regelmaat in het gelijknamige vaktijdschrift over de ontwikkelingen op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling en outplacement. Ons sectorteam onderhoudt nauw contact met alle relevante spelers in de internationale markt.

Onder zakelijke dienstverlening rekenen wij ook de subsectoren:

facility management & business process outsourcing

consultancy & interim management

training & opleiding

 

Onze referenties in de zakelijke dienstverlening.

 

Ons team

ONZE SECTORFOCUS

  • ICT-sector

    Ons marktinzicht in de ICT-sector zorgt ervoor dat wij als geen ander waarde toevoegen bij transacties en waarderingen in de ICT, zowel nationaal als internationaal.

  • Industriesector

    Het MBCF-Industrieteam heeft een omvangrijk netwerk binnen de Nederlandse industrie, kent marktpartijen en hun wensen en betrekt strategische partners, financiers en investeerders erbij om uw groeistrategie succesvol te realiseren.

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie neem contact op met Roel ter Steeg:

06 21 23 41 56

088 20 60 330

roel.ter.steeg@mbcf.nl