De industriesector en met name de sector maakindustrie is een belangrijke motor van de Nederlandse economie. De sector is kapitaalintensief en exportgericht. Ondernemers binnen de (maak)industrie werken voortdurend aan innovatie, efficiency, automatisering en optimalisatie van operationele processen. Intern door de juiste investeringen, extern door middel van samenwerking, fusies of overnames. Welke route ook gekozen wordt, iedere ontwikkeling vraagt om een doordachte aanpak. Daar begint ons werk.

Het industrieteam van MBCF heeft een omvangrijk netwerk binnen de Nederlandse industrie, kent marktpartijen en hun wensen en betrekt strategische partners, financiers en investeerders bij het proces om zo uw groeistrategie succesvol te realiseren.

Samen met Management Team stelt MBCF jaarlijks de top 100 van de best presterende MKB-maakbedrijven van Nederland samen.

Onze referenties in de industriesector.

Ons team

ONZE SECTORFOCUS

  • Zakelijke Dienstverlening

    In de Flexmarkt is MBCF marktleider, daaronder verstaan wij uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling en outplacement. Daarnaast zijn we o.a. gespecialiseerd in: Facility Management & Business Process Outsourcing, Consultancy & Interim management, Training & Opleiding.

  • ICT-sector

    Ons marktinzicht in de ICT-sector zorgt ervoor dat wij als geen ander waarde toevoegen bij transacties en waarderingen in de ICT, zowel nationaal als internationaal.

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie neem contact op met Jaap de Jong:

06 12 79 68 56

088 20 60 330

jaap.de.jong@mbcf.nl