De ontwikkelingen in de ICT-sector gaan vaak snel. Ons sectorteam volgt deze ontwikkelingen op de voet en heeft hierop ook een eigen visie. Onze mening wordt vaak gevraagd als het gaat om fusies en overnames in de ICT-sector. Zo publiceren wij regelmatig in vaktijdschriften als Computable. Ons marktinzicht zorgt ervoor dat wij als geen ander waarde toevoegen bij transacties en waarderingen in de ICT-sector, zowel nationaal als internationaal.

In slechts drie decennia heeft de ICT-sector één van de meest belangrijke functies ingenomen in het Nederlandse bedrijfsleven. Dat ging jarenlang gepaard met een enorme groei en met meer vraag dan aanbod. Die tijden liggen inmiddels achter ons. Momenteel is ICT een volwaardig agendapunt in de directiekamer van vrijwel elke onderneming. Om concurrerend en onderscheidend te blijven in een steeds verder consoliderende markt worden ICT-bedrijven geacht om op voldoende schaal specialistische kennis op te bouwen en voortdurend innovatieve ideeën op de markt te brengen. Ons sectorteam adviseert hierbij veelvuldig.

Onze referenties in de ICT-sector.

Ons team

ONZE SECTORFOCUS

  • Zakelijke Dienstverlening

    In de Flexmarkt is MBCF marktleider, daaronder verstaan wij uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling en outplacement. Daarnaast zijn we o.a. gespecialiseerd in: Facility Management & Business Process Outsourcing, Consultancy & Interim management, Training & Opleiding.

  • Industriesector

    Het MBCF-Industrieteam heeft een omvangrijk netwerk binnen de Nederlandse industrie, kent marktpartijen en hun wensen en betrekt strategische partners, financiers en investeerders erbij om uw groeistrategie succesvol te realiseren.

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie neem contact op met Ramon Schuitevoerder:

06 21 22 49 02

088 20 60 330

ramon.schuitevoerder@mbcf.nl